Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 22 oktober 2012

Geen zin

De Boez werkt liever niet op zondag, of eigenlijk gewoon sowieso helemaal nooit. Dus toen hij gisteren mee moest lopen met de fotograaf, leek hij niet al te blij te wezen. Nu moeten we daar ook bij zeggen dat Oscar er niet bij was; wij hadden hem al heel lang niet meer gezien en wilden hem gaan zoeken. En dat was dus de enige reden voor Boez om dan in vredesnaam maar een stukkie mee te lopen.

Doch bij de Steeg van Storm hield hij het voor gezien en meldde zich af.
Oscar kwam trouwens niet lang daarna thuis; hij was op een geheime missie geweest, en daar kunnen wij u dus jammer genoeg niets over vertellen.


2 opmerkingen:

ina zei

Wat een vrolijk gezicht, Boez!

tante sjaan zei

Ik vind het toch zo'n lekker ding die Boes!