Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 20 oktober 2012

Geen meppers, maar toch...

Hoewel er geen gevaar in de vorm van mepgrage Hof-haarfabrieken dreigde, vond Cera het toch een beter idee om tijdens de grastest (zie een vorig bericht) uit het zicht te blijven. Ons model kon vanaf haar plek goed de tuin overzien, maar zijzelf viel minder op tussen de druivenbladeren. Ze kwam pas weer helemaal tevoorschijn toen mevrouw Katblad langskwam en haar uitnodigde mee terug te lopen naar de Katbladstraat.

3 opmerkingen:

Inge zei

Mooie plaatjes mevrouw Katblad!!

Wendy zei

Geachte mevrouw Blatkat,
als U nou die linkerbladeren (foto 2)tot aan de leuning wegretoucheert, zou die foto zomaar weer de foto van de week kunnen zijn. Voor de harmonie heh.

Betty zei

Cera-s vooruitziende blik is
prachtig.
Foto van de week dus

Betty