Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 22 oktober 2012

Aangenaam vertier

Voor Cera was het gisteren groot feest in de Parallelstraat; er stonden namelijk heel veel fietsen met Fietstassen geparkeerd.
Nu stelt een haarfabriek niet zulke hoge eisen aan dat soort tassen (kleur, maat en materiaal doet er niet zoveel toe) als er maar veel lekkere of interessante geuren aan zitten.En dat was dus het geval.
Omdat mevrouw Katblad haar haarfabrieken graag hun aangenaam vertier gunt, gaf zij Cera volop de gelegenheid om alle interessante tassen uitvoerig te onderzoeken, al was het onder werktijd.
K. denkt er nu over om zelf om maar eens een dergelijk soort tassen aan te schaffen.
Zij zal uiteraard wel goed letten op kleur, maat en materiaal. Vooral dat laatste is belangrijk omdat de redactiefiets helaas het hele jaar door buiten moet staan.

2 opmerkingen:

Felice Roedemakers zei

Wij van de Oost-Groningse vrouwenafdeling van de LPF (Leids katblad Poezen Fanklup) kijken erg uit naar de uitzending over Mevrouw Katblad en haar bende van vijf op RTV West bij jullie.
Maar wij zijn hier goed bekabeld.
Groeten uit Wedderheide,
Felice Roedemakers

de redactie zei

Bent u nieuw?