Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 18 oktober 2012

Tijdelijk ongeschikt als model

Eerst dachten wij dat Cera probeerde om tegelijkertijd naar mevrouw Katblad en in de camera te kijken, en dat haar ogen daarom zo vreemd stonden.
Maar Cera heeft al zo lang ervaring als model en trok nog nooit eerder zo'n rare bek, dus moesten wij dit idee bij nader inzien weer verwerpen.
Wat was er dan met haar aan de hand?
Wel, er zijn verschillende verklaringen mogelijk.
Het zou kunnen dat ze een takje in haar oog kreeg, daar last van heeft en haar rechteroog daarom half gesloten houdt. Het kan natuurlijk ook zijn dat ze een mep heeft gekregen van één of andere pestkop, of jeuk op haar kop had en bij het krabben per ongeluk haar oog heeft geraakt.
We weten het dus gewoon niet.

Deze foto werd gistermiddag gemaakt; gisteravond hield zij het betreffende oog nog steeds half dicht maar gelukkig kon zij wel haar bakje met Gourmet vinden.
Vanochtend leek ze het oog iets verder open te hebben, dus het gaat de goeie kant uit. Uiteraard houdt K. ons model wel in de gaten en heeft de fotograaf alle geplande foto-sessies even opgeschort.

6 opmerkingen:

Moon zei

Het is anders wel een schetig plaatje van Cera!

ina zei

Ach, arme Cera, wordt maar weer snel beter.

Uncle Fritz zei

Ja wat raar.
Want ik heb haar eind van de ochtend nog besnuffeld en geknuffeld. Mijn handen was ik in onschuld. Tanden gepoetst noem maar op. Het kan niet een 1 of andere oogappelbacterie zijn zeg maar.

Mevrouw Katblad zei

Het oog staat ondertussen alweer voor 3/4 open. Waarschijnlijk dus een kleine irritatie. Tandpasta? Mevrouw K. weet daar alles van, want droeg vroeger lenzen.

katja zei

Net of ze de fotograaf een knipoogje heeft gegeven.

Hopelijk is het morgen weer helemaal over!

Wad Woord & Wol zei

Een ramp voor een fotomodel! Fijn dat Cera's oog al weer opknapt.