Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 8 oktober 2012

Os tot de orde geroepen

Hadden wij u kort geleden nog verteld dat Oscar zo'n brave knul is, zien we hem buiten op straat Sonny een knal geven!
Wat eraan vooraf was gegaan weten we niet, maar Sonny schrok enorm van deze uithaal en kroop bijna onder een wielhuis. Nee, hij verdedigde zich niet en daar keken we van op.In plaats daarvan ging Sonny op de vlucht, en koos daarvoor een veilige route zodat hij niet zo gauw de kans liep een tweede keer aangevallen te worden.
Van Oscar zou hij trouwens sowieso niets meer te vrezen hebben; die werd door mevrouw K. tot de orde geroepen en aan het werk gezet.

5 opmerkingen:

Sabine zei

Schijnheilige ?!

Karin zei

Misschien had die Sonny B. die klap wel verdiend!

Fritz zei

Misschien dat Os aan de penopauze is begonnen ? Ik heb het zelf ook gehad. Ik herken het wel.

de redactie zei

Oscar is 4. En u?

Fritz zei

Het kan snel gaan hoor bij paaseieren, dat ze over hun kookpunt geraken, zeg maar.