Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 24 oktober 2012

Nog veel moois in onze geveltuin

Tot onze grote verbazing houdt onze Geranium "Patricia" (ooievaarsbek) maar niet op met bloeien. Kenners hebben ons laten weten dat dit heel bijzonder is, vooral omdat de plant niet in de volle grond staat.

Ook is onze klimroos nog nooit zo laat zo mooi (bloeiend) geweest. Deze struik staat eveneens in een pot.

Onze druiven zijn groter dan ooit, en bovendien zoeter!
Ondanks wat pitjes smaken ze beter dan die uit de winkel.
Maar het mooiste in onze geveltuin zijn wel onze wilde herfstkatjes. Zij bloeien het hele jaar door. Niet vergeten binnen te halen voor het gaat vriezen, heh?

4 opmerkingen:

Moon zei

Dat lijkt wel een "seoi nage" , bij die twee pluizige judoka's......een schouderworp! Volgens mijn zoon dus...;-)

Mevrouw Katblad zei

Het is in werkelijkheid een Osso Boezko, niet te verwarren met...

Moon zei

Ik ga de Osso Boezko vanmiddag gelijk introduceren tijdens de judoles! Of zou dat te hoog gegrepen zijn, gezien de lenigheid die er blijkbaar nodig is...??

Annemieke zei

Het staat (en stoeit) er mooi bij.