Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 19 oktober 2012

Dubbele klacht

Gisteravond hadden we de Boez lekker bijtijds binnen. Wij sloten hem namelijk onmiddellijk in toen hij even binnenkwam voor een snelle hap, dat als bodempje moest dienen voor de rest van de avond. Nou, die rest van de avond zat hij dus lekker binnen voor het raam.
Wel diende hij overigens nog een klacht in bij mevrouw Katblad omdat hij niet naar buiten kon om op de gebruikelijke wijze een klacht over zijn vroege insluiting in te dienen bij het Poezenloket, maar K. trapte daar natuurlijk niet in en zei dat dat ook gewoon binnen kon. Dat begreep hij echter niet, en dus bleef hij op zijn vrijlating aandringen. Toen K. daar niet op reageerde heeft B. geprobeerd het kattenluik in te rammen, wat hem niet lukte. Later op de avond probeerde hij ook nog onze luxaflex te ontzetten, maar toen ook dat hem niet lukte is hij tenslotte mokkend naar boven vertrokken. De afgelopen nacht heeft hij weer niet op het grote bed geslapen, en dus al helemaal niet onder het dekbed. Zijn mens hoopt nu dat hij het net als zij koud heeft gehad.

5 opmerkingen:

Inge zei

Wat is Boez stout de laatste tijd. Lijkt wel een kleutertje.

Mevrouw Katblad zei

Met scherpe tandjes...

Wilma zei

Volgens mij hoor ik hier nog iemand mokken ...

Mevrouw Katblad zei

Ja, lekker heh?

Wendy zei

@Inge:
Of tweede jeugd. Pre pre penopauze zeg maar. Het is ook een zware rol voor the Boez om altijd de wijze second best na the Oz te moeten spelen, in het theater van Mevrouw Bladkat.