Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 24 oktober 2012

Poep in de straat

Zojuist kwam Harremans de Poort uit om een grote boodschap te doen op een hoop bladeren in de Katbladstraat. Tijdens het persen trapte hij telkens achteruit (met zijn achterpoten). Dat vonden wij zowel vreemd als knap van hem. Toen hij klaar was liep Harry echter zomaar weg, zonder de boel te begraven.
De bergen afgevallen bladeren voor onze deur worden steeds hoger. Behalve kattenpoep ligt er ook overal hondenpoep tussen en onder de bladeren. Mevrouw K. heeft al twee paar schoenen schoenen moeten schoonmaken; ze vreest voor een derde keer ellende. Gelukkig had ze de derrie onder haar voeten op tijd in de gaten en zijn onze tapijten nog niet besmeurd.
Wij hopen op een snelle komst van het groene gemeentebezemwagentje.

1 opmerking:

Greet zei

Uw reporters zullen niet zo blij zijn met de komst van het gemeentewagentje.