Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 29 oktober 2012

Net geen mot

Oscar heeft zijn Hoftuininspectie afgelopen weekend niet af kunnen maken. Hij werd namelijk steeds hinderlijk gevolgd door Wamy, die blijkbaar vond dat Os' inspectie niet deugde en telkens liet zien dat hij het beter kon. Hoewel, het kan natuurlijk ook zijn dat de Wams weer eens in een pesterige bui was en daarom Oscar steeds achtervolgde of expres voor de poten liep.
In elk geval vond Oscar dat hij op deze manier niet naar behoren zijn werk kon doen en vroeg mevrouw Katblad te mogen stoppen met zijn werk.
Zij ging daarmee akkoord.

Toen Oscar echter door de Poort naar de Katbladstraat wilde terugkeren, liep Wamy wederom erg opdringerig vlak achter onze reporter aan.
Het kan zijn dat de Wams toevallig op hetzelfde moment de tuin wilde verlaten om naar huis te gaan, maar Os dacht er het zijne van. Waarschijnlijk zat Oscar er niet ver naast. Het kwam gelukkig net niet tot een pootgemeen.

8 opmerkingen:

Inge zei

Wat heeft Wamy op zijn rug?

Tijl zei

Wat is er met Wamy z'n vacht aan de hand op de laatste foto?

Fritz zei

Wat is dat voor rare vlek op Wamy ?
Het lijkt wel een part-time biggetje.

Greet zei

Wat heeft Wamy nou voor een kale plek op zijn rug?

de fotograaf zei

Plekje licht van een zonnestraal?

Inge zei

Hij lijkt wel een miereneter zo.

Fritz zei

@ Mevrouw Inge:
Miereneter ?
Waar gaat u nou weer op vakantie dan ?
Stekelvarken zou zomaar kunnen ?

Moon zei

Wamy lijkt wel een kameleon, die langzaam de kleur van Oscar overneemt....;-)