Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 26 oktober 2012

Katblad op TV West Vandaag

http://www.omroepwest.nl/programmas/tv-west-vandaag

Daarnet is onze redactie gebeld met de mededeling dat vandaag vanaf half zes (en dan elk half uur) het programma wordt uitgezonden waarin ook de filmopnames (van een maand geleden) over en met de redactie van het LKB.
Wij zagen nog geen link naar deze aflevering op de site van de omroep staan, maar die wordt er waarschijnlijk vanavond of morgen pas op gezet.
Mevrouw K. heeft nu reeds pijn in haar buik van de zenuwen, want achteraf heeft zij toch wel wat spijt gekregen van haar gedrag en uitlatingen op momenten waarop de camera nog gewoon doorliep. Ze hoopt nu maar dat er flink is geknipt op de juiste plekken.

16 opmerkingen:

Betty zei

ik zal hem opnemen mevrouw Katblad

goh,

Betty

Anneloes zei

Het is een erg lief en vriendelijk item geworden, mevrouw Katblad. U staat er mooi op, en de reporters ook.

Mevrouw Katblad zei

Oh, wat is het vreselijk geworden! Had een kalmeringspil moeten nemen; was te gespannen....
Maar de anderen staan er allemaal wel goed op, en een paar katten hebben het ook niet slecht gedaan. Dat we 1 x per week hier samenkomen is trouwens niet waar. Het bezoek is meer verspreid! Maar het ziet er wel gezellig uit zo!
En nu ga ik maar aan de drank...

annemiek zei

Het is een leuke reportage geworden, had alleen best wat langer gemogen.

Moon zei

Veeeeeel te kort!!!!! En ik miste Oscar ;-)
Maar de Pluizebuiken hier in Heemskerk weten nu in elk geval Wie Mevrouw Katblad is en dat ik het hele verhaal van reporters, kaasproeverijen en drank niet uit mijn duim heb gezogen! Ze zeggen "Respect!"
Volgende keer graag een vervolg....xxxl!!!!

Moon zei

Ben trouwens erg benieuwd of het aantal volgers van uw blog volgende week is vermeervoudigd!!!!!

Hans zei

Ach,
zo had ik een uitzending op Grenkids (telekids). Die was langer dan deze, maar ook bij Elkaar 7 minuten van 2 uur opnamen!

Zo gaan die dingen. Ik ga nu slapen mevrouww K. (want de drank is op)

Skyler en Sandra zei

Geweldig om jullie een keer in het "echt" te zien! Skyler zat vol verwondering naar haar Boezelbroer te kijken.
Veel liefs uit Leiderdorp van Skyler en Sandra

Fam. van der Staak zei

Geweldig !
We hebben het nu 6 keer gezien, maar het blijft fabelhaft u in het echt te zien. Toch een beleidsTip: föhn uw haar volgende keer !
Veel liefs uit Katwoude [Ned, Nh.],

Jacob en Babs van der Staak

Mevrouw Katblad zei

Ach familie uit Haarfabriekenbos,
u was er niet bij maar het was verschrikkelijk! Wij moesten eerst voor de buitenopnames naar..... buiten! Storm en regen!
En daarom staat de Os ook nauwelijks op de film, want hij was nog natter geworden dan K., snappen jullie?
Nou, dan is dat ook weer uit de wereld, heh? Tjongejonge....

oma Teske zei

Wat sprak dat harig Ikeamens van dat Bladkat Leids zeg, tjonge jonge...

harig ikeamens zei

Hé mei, opoe T!
Zullen wij effe je wrollator inelkaaw koome wramme!

de hoofdredacteur zei

Nog één zo'n rare reactie en we sluiten dit item gewoon af. Dat durven en kunnen wij best. We willen het Katblad graag netjes houden, vandaar.

Fam. van der Plas (Katwijk) zei

Bij ons is het zo dat als Kirsten van Dissel van voor het een of ander knelpunt in het verkeer zeg maar op RTVWest is, dat alle blafbeesten gaan blaffen, loeien, huilen, onophoudelijk, dat gaat maar door, maar dat toen u daarna op de buis was, alle dieren stopten met lawaai en er iets nederdaalde als laten we zeggen Geluk.

Glen en Priscila van der Plas
Katwijk

Mevrouw Katblad zei

Nou. Dit was dan de laatste, heh?
Japekoppie ging namelijk net over zijn nek en nu moeten we dat even opruimen. Daarom sluiten we af. Snapt u? Niet persoonlijk bedoeld dus, zeg maar.
Dank u wel.

Wad Woord & Wol zei

Ik loop gigantisch achter met lezen. Dus nu net pas het item op TV West bekeken. Wat ontzettend leuk! Fijn om u nu eens gezien te hebben mevrouw K.