Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 14 april 2012

Wamy had heel veel mazzel

Hierbij delen wij u mede dat de wonden in Wamy's staart goed helen en dat hij zich steeds beter voelt.

Wamy werd drie weken geleden flink gebeten. Volgens de dierenarts was de dader een groot formaat blafbeest geweest. De snijtand van het nijdige ondier was dwars door de staart van Wams heengedrongen en het scheelde geen haar of de staart was er in zijn geheel afgebeten (aldus de dierendokter; zij krijgt vaker dergelijke, onfortuinlijke patiënten op de behandeltafel).
Wamy heeft dus heel veel geluk gehad. De dader is spijtig genoeg nog niet opgespoord; op zijn baas ligt een vette rekening te wachten.

4 opmerkingen:

Dhr. Staaijpoes zei

Wij van het Gristelijk Poezen Verbond (GPV) wensen een algemeen straatverbod in de Katbladbuurt voor heidense agressieve onreine blafdingselsbeesten.

Inge zei

Wat een mooie foto van Wamy's profiel met de staart fier omhoog!

katja zei

Heeft de dierenarts dna van de dader verzameld? Dan kan er misschien een buurtonderzoek worden gedaan om de dader te identificeren :-)

Mevrouw Katblad zei

Weet u wel wat dat kost, mevrouw Katja? Nou ja!