Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 3 april 2012

Nieuwe kandidaat DA

Ook Loesje heeft zich nu opgegeven als kandidaat "Drinkbak-artiest" (zie meer onder label Voorjaarsverkiezingen). Zij denkt te kunnen winnen van Lima en gaf een demonstratie van haar kunnen door een rondje over de rand van de bak te lopen. Ze heeft echter tijdens deze voorstelling niet (staande met vier poten op de rand) uit de bak gedronken, dus Lima maakt in onze ogen nog steeds de meeste kans.
Doch wat niet is kan nog komen, en wij houden dus de activiteiten van Loes nauwgezet in de gaten.

3 opmerkingen:

ina zei

Ik vind het erg moedig van Loesje, ze is nog zo jong.

Mevrouw Katblad zei

Ja, en Loes oefent weer in van alles, elk weekend op de camping!

Annemieke zei

Ze staat er wel heel erg mooi!