Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 17 april 2012

Nieuw bed voor reporter Os

Oscar heeft een nieuw bedje. Het kostte hem even moeite afscheid te nemen van zijn dekentje (dat echt in de was moest), maar toen hij ontdekte dat dit bedje nóg zachter was, had hij er totaal geen probleem meer mee zijn dutjes op het fraaie poezenmatrasje te doen.

Os heeft trouwens geen nieuwe pogingen meer gedaan zijn record Pergola-Zitten te verbeteren; de wind is te koud en waait precies de Katbladstraat in, en dat is zeer onaangenaam.

2 opmerkingen:

Annemieke zei

Dat ziet er comfortabel uit! Misschien kan hij een record slapen proberen nu?

katja zei

Wat een lekker bedje, daar zou ik zelf wel op willen slapen!