Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 1 april 2012

Nieuw onderdeel Voorjaarsverkiezingen Haarfabrieken

Lima heeft zich gemeld bij ons met het verzoek een onderdeel toe te voegen aan onze Voorjaarsverkiezingen. Wij hadden ons eigenlijk voorgenomen om geen nieuwe onderdelen meer te accepteren, maar toen Lima ons demonstreerde wat hij bedoelde met "Drinkbak Artiest", hebben wij toch besloten op zijn verzoek in te gaan.
Wat Lima hier doet (moeten wij het eigenlijk nog wel uitleggen?) is op de rand van de bak balanceren, water drinken en de omgeving in de gaten houden, en dat allemaal tegelijk dus. Erg knap inderdaad.
Wel, Lima is nu vooralsnog de enige kandidaat, maar andere haarfabrieken hebben nog ruim de tijd (tot 1 mei ongeveer) zich ook voor dit onderdeel aan te melden.

2 opmerkingen:

Annemieke zei

Hij doet het in elk geval eleganter dan Oscar1

ina zei

Komt er nog een bijgewerkt lijstje met verkiezingsonderdelen?