Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 23 april 2012

Katbladfeest!

Op zondagmiddag 3 juni a.s. willen wij gaan vieren dat het Katblad alweer 4 jaar in de lucht is en rond die tijd wellicht zijn 100.000ste bezoeker mag noteren!
Ons feest zal bestaan uit een bescheiden ROMMELMARKT - van 14.00 tot 17.00 uur - waarvan de opbrengst naar twee goede doelen zal gaan (kittenopvang en dierenasiel), gevolgd door een gezellige BORREL MET HAPJES!
Natuurlijk nodigen wij alle katbladlezers uit om bij ons feest aanwezig te zijn!
Ha, maar u weet dus niet waar het feest zal plaatsvinden? Daar komt u achter als u zich als bezoeker van ons partijtje opgeeft via ons mail-adres: annemkemp@zonnet.nl. U krijgt dan vervolgens een nette uitnodiging met nog meer info thuis gestuurd!
Kom kennis maken met onze reporters, de hoofdredacteur, fotograaf en vele andere medewerkers, loop mee met ons door de Katbladstraat, de Kruidentuin enz., koop iets bij ons kraampje en hef met ons het glas!
U bent van harte welkom!

Namens de voltallige redactie,
Mevrouw Katblad.

3 opmerkingen:

Nathalie zei

Geweldig leuk!!!

Ik zal er zeker bij zijn!!!

Bart zei

Ik kom graag!

Bart

Hannah zei

Heel hartelijk bedankt voor de uitnodiging! ja we zullen er in gedachten bij zijn! Veel plezier!Hoera voor de katten, het katteblad, en natuurlijk Mevrouw Katblad!!!!!!!!!!!!! We genieten er altijd van, vinden de fotos heel mooi, vooral de verhalen en fotos over Iwan & co, omdat dat familie is natuurlijk! Vanuit Wellington, Hannah

ps, is er iemand die verder weg woont dan wij????????????