Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 26 april 2012

Het duimpje

Wij hebben daarstraks over de radio horen zeggen dat het nu ook mogelijk is om de gadget "omlaag wijzend duimpje" via facebook op onze blog te zetten.
Wel, na een korte redactievergadering (alleen Japekop, mevrouw K. en de Hoofdredacteur waren hierop aanwezig), hebben wij besloten om niet gebruik te gaan maken van zo'n duimpje. Het is namelijk zo dat sinds wij gedurende een paar weken een omhoog gestoken duimpje op onze blog hebben staan, er slechts één keer iemand de moeite heeft genomen zo'n ding aan te klikken (bij ruim 100 bezoeken per dag).Mevrouw K. (toch altijd al wat onzeker, gauw van haar stuk en erg gevoelig voor negatieve kritiek) is nu bang dat wanneer iemand op zo'n "niet-leuk" knopje zou drukken, ze direct in een zware depressie zal geraken, en voor Japekoppie geldt hetzelfde. De Hoofdredacteur wil natuurlijk onze echte, trouwe lezers behoeden voor het opheffen van het LKB en daarom komt dat knopje er dus definitief niet! Hoewel, de andere reporters hebben nog 1 dag te tijd om bezwaar aan te tekenen, dus het blijft nog even spannend.

5 opmerkingen:

Sabine zei

Ik zou natuurlijk heel graag uw duimpje aan willen klikken, maar daarvoor moet je een facebook account heeb, heb ik dus niet, gaat er ook niet komen.
Het uitblijven van het duimpje omlaag is natuurlijk een logische redactiebeslissing, als je dit blog niet leuk vindt ( onvoorstelbaar ) dan moet het maar gewoon niet meer lezen. duim omhoog dus !

Annemieke zei

Ik vind het katblad leuk (dus duim omhoog), maar ben niet zo van facebook...Dus vind het geen probleem dat de duim er niet op komt. En met honderden bezoekers per dag hoeft de redactie zich geen zorgen te maken over of het katblad nog wordt gewaardeerd! Op naar de 100 000e bezoekers!

katja zei

Ik denk dat u uit het niet op het 'duimpje' of 'vind ik leuk'- knopje drukken door uw publiek vooral kan afleiden dat dit publiek ws. niet uit 'facebookers' bestaat.

ina zei

Wat mij betreft klopt dat, Katja.

Wilma zei

Ik wil best wat vaker op het thumbs up klikken hoor! En een negatieve gadget hoort hier helemaal niet thuis, dus prima beslissing.