Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 10 april 2012

Combinatie-proeverijen in de toekomst???

Japekoppie houdt er niet van om lang te moeten wachten op zijn fliebertje, dus toen mevrouw K. even in de keuken was, vergreep hij zich aan de leverworst.
Mevrouw K. riep nog: "Afblijven!" en "Nee!", maar was daarmee natuurlijk te laat. De leverworst was van een goed merk en J. heeft nog lang zitten nasmikkelen...
Toen wij hem later lieten kiezen tussen een flieber kaas en een flieber leverworst, koos hij voor de worst. Wellicht moeten wij overgaan tot worstproeverijtjes in plaats van kaas? Mevrouw K. heeft voorgesteld om voortaan combinatie-proeverijen te houden maar de Hoofdredacteur moet zich daarover eerst nog beraden. Wij wachten samen met Japekop geduldig het besluit af.

3 opmerkingen:

Jolanda zei

Maar wordt het nou de proefcombi mens en kaas of mens, haarfabriek, kaas of mens, haarfabriek, kaas en worst ?

Annemieke zei

Dat is meer dan een fliebertje!

Frans zei

Zeg maar multivariabiliteit.
Als het ware zeg maar, reeds.