Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 23 april 2012

Drie druppels en meer

Drie druppels waren er pas gevallen, maar voor onze twee jongste reporters was dat genoeg om hun verkenningsronde te onderbreken. Ze wilden liever blijven schuilen in de Poort en sloten daarmee voor de fotograaf de weg naar huis af. Normaal gesproken is dat niet erg, maar het toeval wilde dat mevrouw K. op dat moment heel erge zin in een cappuccino had en er nu dus niet meer door kon.
Het werd dus niet droog, de drie druppels werden er tien en toen ging het steeds sneller. Mevrouw K. deed in gedachten alvast een cupje in de machine en goot wat overheerlijke, romige geitenmelk in de opschuimer. En toen hield ze het dus niet meer. Ze joeg de jongens de regen in en even later snorden de machines. De koffie was weer erg lekker.

2 opmerkingen:

ina zei

Beetje verslaafd, mevrouw K.?

mevrouw K. zei

U kent onze koffie toch? Zeg nou zelf...