Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 6 april 2012

Gaan we nou nog?

Loes gaat tot haar grote vreugde regelmatig met haar mensen mee naar de camping. Daar kan zij heerlijk op allelei caravans en huisjes klimmen en bovendien de bomen in. Ja, de camping is echt het paradijs voor Loesje, en daarom is ze altijd onmiddellijk klaar voor vertrek zodra het portier van het wielhuis wordt geopend.


Overbuur Zoe snapt daar helemaal niets van, maar dat komt natuurlijk omdat zij nog nooit een camping heeft bezocht.
En in een wielhuis klimmen, dat vindt zij linke boel en zou zij dus nooit doen! Ze is echter wel bereid om (als goeie buur) Loes uit te zwaaien.Helaas, het is nog niet zover. Loes moet het wielhuis uit maar weigert, want Katbladstraat is best leuk maar camping is helemaal het einde. Misschien, als ze blijft zitten, rijden ze er straks wel heen, heh?
Maar volgens ons weet ze best dat het vandaag niet gaat gebeuren en zit ze haar zij-mens een beetje dwars, gewoon voor de gein.


Zoe begrijpt er niets van. Dondert die kleine rooie nou nog op of hoe zit het?
Kleine rooie komt tenslotte toch het wielhuis maar weer uit. Morgen dan, misschien? Als de Paasboodschappen zijn gedaan?

2 opmerkingen:

Juliette zei

Ik vind die Loes met dat leren stuur echt een Pin Up Playboy Haarpluis Confectie Award waardig.

de redactie zei

Kan wel zijn, maar Loes gaat toch liever zo gauw mogelijk naar de camping...