Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 25 november 2010

Mevrouw Katblad is dom

Boez:
Mevrouw Katblad, wat doe jij daar en waarom mag ik niet mee hier naar binnen? Nee, ik vind het niet leuk als jij hier zit want je hoort hier niet te zijn. Ja, als je hier dan toch bent, wil ik met je mee zodat we daar samen binnen zijn.
Je gaat de deur niet voor mij open doen? Waarom niet? Wij horen toch bij elkaar? Nee, ik hou niet op met kermen omdat ik niet begrijp dat ik buiten moet blijven terwijl ik bij jou wil zijn. Vind je het dan niet fijn als ik bij jou ben? Nee, ik zal daar geen stoute dingen doen, alleen maar een beetje rondkijken en verkennen. Ik mag niet? Echt niet?
Wel, in dat geval moet jij weer in de tuin komen. Omdat ik er helemaal geen snars van begrijp waarom jij daar bent en ik voel me buitengesloten en afgewezen. Ah, je komt alweer naar buiten? Dan is het goed. Ja, dan ga ik nu met de Os spelen. Nee, nu hoef ik niet langer bij jou te zijn want nu is alles weer normaal omdat je weer buiten bent. Nu snap jij mij weer niet? Soms vind ik u een beetje dom mevrouw Katblad; ik heb het u toch allemaal duidelijk uitgelegd?

Geen opmerkingen: