Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 14 november 2010

Mevr. Katblad maakt ernstige fout!

Mevrouw Troy is nog steeds niet gewend aan de nieuwe inrichting van de ruimte bij het Poezenloket. Vandaar dan ook dat zij voor het verkeerde (andere) raam is gaan zitten. Zij heeft tegenover mevrouw Katblad verklaard dat de gewijzigde opstelling van de planten naast de vergadertafel tot gevolg heeft dat zij niet meer vanaf haar oude positie de Poort (naar de Hoftuin) in de gaten kan houden (teveel groen te hoog neergezet), en daarin heeft zij groot gelijk. Mevrouw Katblad heeft dus een ernstige fout gemaakt en geen rekening gehouden met het uitzicht vanaf het Poezenloket; iets wat van het allergrootste belang is en essentieel voor een goede bewaking van de redactie. Wellicht moeten wij overwegen om het loket nu te verplaatsen naar het andere raam, als mevrouw Troy het daar tenminste mee eens is. En anders zit er niets anders op dan de hele boel weer af te breken en een nieuw inrichtingsplan voor de plantenpotten te maken. Beide oplossingen stuiten bij mevrouw Katblad echter op ernstige bezwaren en verzet.

2 opmerkingen:

Annemieke zei

Arme Mw Troy. Laat de ARBO het maar niet horen - zo kan ze haar werk niet goed doen natuurlijk.

de redactie zei

Wat u zegt! En straks moeten wij nog gevarengeld gaan betalen ook!