Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 17 augustus 2011

Vriend of vijand?

Bohr:
Wie heeft u deze keer meegenomen? Vriend of vijand?
Ja, want ik vertrouw dus niemand heh? En dat komt omdat ik hier elke dag omgeven ben door pestkoppen en regelmatig belaagd word.
Nu komt er op dit moment nog bij dat ik niet naar binnen kan vluchten als dat zou moeten. Ja, mijn raam is inderdaad dicht, vandaar dat ik mij niet erg veilig voel.
Wie zijn het? Wie heeft u bij u?Mevrouw Katblad:
Wel Bohr, dit zijn beslist geen vijanden. Oscar en Cera zijn geen van beide pestkoppen, heus niet, want Cera is zelfs net zo bang als jij. En Oscar is een goeie jongen die met iedereen wel vriendjes zou willen worden. Behalve met Wamy dus, maar dat is omdat de Wams hondsbrutaal is en daar houdt Os niet van. Nee, Thassos is ook geen vriend van hem, maar dat ligt niet aan Oscar.
Je hebt dus niets te vrezen van deze twee, Bohr!
Een beetje gerust gesteld nu? Nee? Ach, wat jammer nou.....

Geen opmerkingen: