Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 7 augustus 2011

Neus met vlekjes!

Wij maakten een klein wandelingetje met mevrouw Troy in de Hoftuin en voelden plots dat wij werden bespied. Ja hoor, het was Myo die daar achter zijn raam net boven de Hortensia uit zat te loeren!
Wel Myo, we hebben je dus mooi betrapt!
Myo had alleen maar aandacht voor mevrouw Troy. En nee, zij was niet de moeite waard om voor naar buiten te komen, al vond Myo het wel erg irritant dat zij daar zomaar in zijn tuin rondstapte. Vandaar ook dat hij haar niet uit het oog verloor.
Maar Myo, zaten die vlekjes op je neus er al of zijn die nieuw?
Wel, we konden niet op het antwoord van Myo wachten want mevrouw Troy had opeens besloten dat zij dringend naar huis moest. Ja, en als zij haar besluit heeft genomen dan komt ze daar niet meer op terug.
We weten dus nu nog steeds niet of Myo gewond is geraakt tijdens een vechtpartij of last heeft gehad van een dichtzittend luikje (bijvoorbeeld), en verzoeken zijn mens ons daarover in te lichten om zo onze nieuwsgierigheid (en de uwe) en zorgen weg te nemen....

4 opmerkingen:

Dennis zei

Myo stort zich zo in zijn voerbak met natvoer dat er nog wel eens restjes achterblijven.

de redactie zei

Ah, gulzigheidvlekjes dus! We zijn blij dat het niet iets ergs was. Dank u voor uw reactie!

Hans zei

Myo is een mooie kater, wat een expressie in dat koppie!

Dennis zei

Zo zie je hem maar weinig. Meestal heeft ie zijn zielige 'krijg ik nog eens wat te eten, heb zo'n honger' blik op....