Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 26 augustus 2011

Retraite....!

Tot onze grote schrik zagen wij de Boez bovenop de stapel Kiwitakken een plasje zitten doen..... Ja, dat is nog eens aso! Genieten alle katten uit de buurt beurtelings van deze heerlijke takken, gaat hij de boel een beetje in beslag nemen en markeren! De viespeuk!
Wel, mevrouw K. heeft direct na deze plas van Boez de tuinslang op de takken gezet en de tafel afgespoeld. Daarna heeft zij enkele (grote) takken uit de stapel gehaald en de bladeren eraf getrokken, zodat het fatsoenlijke stokken werden. Deze liggen nu in huis om te drogen. Thans ligt er nog een klein stapeltje op de buitentafel voor de bezoekers, zeg maar. Wie toevallig langskomt (dit geldt zowel voor mensen als haarfabrieken) mag best één van die rest-takken meenemen, maar dat is dan wel op eigen risico heh? Want mevrouw Katblad gaat geen toezicht houden de komende week....
Hoezo dat?

Wel, Mevrouw K. gaat een weekje in retraite om te mediteren en allerlei andere ontspannende dingetjes te doen.....
Ja, de laptop gaat opgeborgen worden en dus, helaas voor u, wordt er een hele week geen nieuws meer gebracht in dit Katblad!
Volgend weekend zijn wij weer present!

En mocht u zich heel erg vervelen: wij hebben ons foto-album onlangs weer aangevuld dus neem daar eens een kijkje! Klik op de link in de linkerlolom (simplesite)!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Rust maar lekker uit en die Boez...hij is er gelukkig weer helemaal bovenop na de ellende van gisteren. Letterlijk.:-))

ina zei

Geniet er lekker van, mevrouw Katblad! Wij zullen proberen een krantloze week te overleven.

Anneloes zei

Een hele week zonder Katblad.... slik. Veel rust en plezier toegwenst!

Annemieke zei

Geniet van de welverdiende rust!

Trudi zei

Lekker ff eruit Annemarie, ga je naar een klooster ;-)
Veel meditatie-plezier-ontspanning!