Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 20 augustus 2011

Niet relevant

Charli:
Ik ben net even bij u binnen geweest. Waarom dat was? Wel, wees maar niet ongerust mevrouw Katblad, want ik heb deze keer niet lopen sproeien. Nee, ik was daar omdat de hele tent verlaten was en die kleine probeerde de redactie binnen te dringen. En dat heb ik weten te voorkomen.
Ja, u mag me dus wel dankbaar zijn, heh?
Of ik brokjes heb gestolen? Lijkt me op dit moment helemaal niet relevant en totaal onbelangrijk. Bovendien, mocht het zo zijn dat ik per vergissing een brokje heb verschalkt in het voorbijgaan, dan staat dat toch niet in verhouding tot wat die kleine in slechts luttele secondes naar binnen werkt, wel? Dus u mag me wel een beetje dankbaarder zijn en niet zoveel vragen stellen.

En nu u zelf weer thuis bent, draag ik die kleine rakker graag aan u over. Ja, de bewaking van uw pand is nu weer geheel en al in uw handen en ik trek me terug. En voor de duidelijkheid: ik treed niet bij u in dienst als vaste bewaker. Nee, voor het geval dat dat in uw hoofd mocht opkomen, heh?
Dan wens ik u nog een goede middag, mevrouw Katblad.

1 opmerking:

Anoniem zei

Charli is Holland Glorie en ik word elke keer weer verliefd op die kleine Wamy, wat een toet!