Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 10 augustus 2011

Tjongejonge!

Oscar:
Ik hou me verstopt voor de Boez. Hij ziet mij niet want ik zie hem óók niet! Maar ik weet dat hij daar is en waarschijnlijk weet hij dat ik hier ben. Dus moet ik voorzichtig zijn als ik hem wil passeren, en heel snel. Hij zal me vast niet verwachten. Let maar op.

Boez:
Ik weet dat Os daar zit want ik heb gezien dat hij zich daar ging verstoppen. Maar hij heeft niet gezien dat ik dat zag. En nou ga ik hem dus overvallen.  Een verrassingsaanval inderdaad. Let u goed op? Camera klaar?


Ja ja, Os was net iets eerder en de Boez miste hem op een haar na. En snel dat ze allebei waren! Tjongejonge!

2 opmerkingen:

Wilma zei

Hahahahaha, wat een aktiefoto!

ina zei

Mooie foto: wat een prachtsprongen.