Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 10 augustus 2011

Geen rechte lijn

Cera:
Zo! Nooit geweten dat ik vanaf hier zo leuk in de keuken kon kijken! Klopt het dat ik hier ook woon? Nee, ik was nog niet zo vaak op deze plek, en als ik hier was kon ik niet naar binnen kijken. Nu dus wel inderdaad. Ik kan zelfs helemaal de Katbladstraat zien van hieraf! Ja, ik ben stomverbaasd door deze ontdekking!
Waar is de trap naar beneden?

Ach, er is hier geen trapje? Hoe kom ik dan binnen? Omlopen?
Weet u dat het net begint te spetteren en dat ik hier nat zit te regenen? U kunt daar niets aan doen?
Ik vind het schandalig dat ik helemaal om het hele blok huizen heen moet klimmen en lopen om daar te komen waar ik nu met mijn snufferd boven hang. Ja, het is volslagen belachelijk dat u hier geen trapje heeft gemaakt. Kunt u op dit moment echt niet iets verzinnen waardoor ik in rechte lijn bij mijn voerbakje kan komen? Mevrouw Katblad, luistert u nog?

3 opmerkingen:

Hans zei

Ze kijkt inderdaad wel erg verbaasd!

Inge zei

Wat een gave foto van dat prachtige snuitje!

Annemieke zei

Dat ene oortje omhoog en die andere wat naar de zijkant - erg schattig!