Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 12 augustus 2011

Bent u fan van ons?

http://www.google.com/support/blogger/bin/answer.py?hl=nl&answer=104226

Bent u al fan (of volger) van ons Katblad?
Schrijft u (zie linker kolom) door te klikken op "neem deel" of "aanmelden" en maak een account aan; volg de aanwijzingen.
Op die manier kan de redactie zien hoeveel fans zij heeft en hoe meer dat er zijn, hoe (nog) meer motivatie er zal zijn om onze Poezenkrant van dagelijkse berichten te voorzien!
U kunt meer informatie krijgen door even op Google "blog volgers" in te typen of door de link hierboven te gebruiken.
Iedereen die zich inschrijft blijft anoniem en is niet te traceren, op wat voor manier dan ook. Fan worden van Het Leidsch Katblad is dus helemaal veilig!
Uw voordeel van de inschrijving?
U krijgt automatisch bericht wanneer er een nieuw artikel in ons Katblad is verschenen en hoeft dus zelf niet meer steeds te gaan kijken!
Bevalt het u niet, meldt u zich zo weer af!

15 opmerkingen:

ina zei

prima idee.

Chantal zei

Hartstikke fan! Van Katblad, van mevrouw Katblad, van de Boez, van Os, van allemaal!

Annemieke zei

Ik was al volger :)

katja zei

Zou ik in de linker kolom onder het kopje 'Fans van het Katblad' een button of een link moeten zien ? Zo ja, dan mis ik dus iets (net zoals ik dus ook nooit iets zie onder het kopje 'Aantal bezoekers').Maar ik heb me inmiddels wel op een ander manier aangemeld als 'volger'(via de knop rechtsboven "Aanmelden" en dan wat naar beneden scrollen, onder 'Leeslijst')

mw. Katblad zei

@Katja:
Ik zie je duidelijk staan hoor! Hoe je het ook gedaan hebt, je staat erbij. Nu nog een leuk foto'tje erin zetten? Hoeft geen zelfportret te zijn......

mw. Katblad zei

@Chantal:
Ik zie je er nog niet bij staan! Is er iets mis gegaan?

katja zei

Ik zie daar dus niets staan.... Alleen gewoon die achtergrondskleur...

de redactie zei

Dat is inderdaad erg vreemd. Ligt niet aan het Katblad maar aan uw computer ofzo.
Wie weet raad?

katja zei

't Schijnt een issue te zijn waar Blogger al meer dan een jaar problemen mee heeft. Dat sommigen de volgers wel kunnen zien en anderen niet.... er wordt aan gewerkt zeggen ze...tja, als ze daar al een jaar mee bezig zijn heb ik er weinig vertrouwen in, maar goed.

Sandrazz zei

Ik ben /wij zijn fan !!!
Ik kijk sowieso elke dag even via de RSS Feeds.

Abigail zei

Ik heb me aangemeld, maar krijg dus noppes in mijn mailbox. Bij een ander blog heb ik me afgemeld en bleef ik posts in mijn emailbox krijgen tot ik nog eens e.e.a. clickte. Electronica. Hoe nu? Nog een keer? Maar doen, als ik dus per ongeluk twee maal fan ben, weet u wie er weer eens bezig is geweest. Hoe meld ik me trouwens weer af? Dat zou alleen kunnen als ik iets in mijn mailbox krijg. Ik sta er nu wel bij als fan. Maar verder noppes. (Ik verval in herhalingen dus ga ik koffie drinken; sorry).

Ik probeer wel iets.

Abigail zei

Ik ben nu anoniem fan dus dan weet iedereen dat nu ook, haha. Via aanmelden. Ik sta er dus nu twee keer in, een keer te veel. Ik wacht af tot ik iets in mijn mailbox krijg. Zoniet, dan draait de wereld rustig verder zoals het na twee keer volgen van uw katblad was. Zucht.

de redactie zei

Wij weten niet wat u allemaal hebt uitgespookt maar in elk geval kunnen wij u nu helemaal niet meer terugvinden in onze fanlijst!

Abigail zei

Als je mij betoetert...Ik snap er niets van. Een momentje..
Ik heb op alle iccontes geklikt waar geen foto op is, en alleen de allerlaatste geeft geen naam of wat ook. Dan zal moi zijn. Mijn hemel, mijn computerskills zijn mijzelf ver vooruit kennelijk. Ga solliciteren bij Microsoft of ze nog een warhoofd of nerd erbij willen hebben. Ik lach me dood om mezelf. Maar dit zal om weer serieus te zijn, de mogelijkheid zijn om anoniem een blog te volgen. Creepy, eerlijk gezegd. Voor de eignena(a)r(es) van het desbetreffende blog. Nou, ik ben het dus. Goedenavond!

de redactie zei

U bent en blijft voor ons onzichtbaar, Abigail!
De eerste keer werkte het wel, daarna verdween u in het niets....
Welterusten!