Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 14 augustus 2011

Obstipatie bijvoorbeeld

Nee, dit is dus niet Wamy, heh? Maar hij heeft zo te zien evenveel honger als de kleine Wammes en neemt even grote happen.
Ja, u ziet hier Harremans (oftewel Harry), die helemaal uit de Hoftuin is gekomen voor zijn tussendoortje. Kauwen doet hij dus niet, maar hij neemt grote happen en slikt daarna de hele boel snel door. Wij hopen dat hij daar geen last van krijgt (overtollig maagzuur of obstipatie bijvoorbeeld). Nu weten wij toevallig dat Har niet op één of ander dieet is dus hebben wij hem maar even zijn gang laten gaan. Ja, daarmee lopen we inderdaad de kans dat hij vaker zal komen snacken. En dat zou geen gunstige ontwikkeling zijn. Bakje dan maar weer weghalen, mevrouw Katblad? Of wilt u soms dat de hele Katbladbuurt hier straks voor het Poezenloket zit? Nee toch?

8 opmerkingen:

Hans zei

Gewoon een spijskaart neerzetten, en Thassos erbij! Te duur? Opzouten dus!
De ideale oplossing gezien je eerdere verhaal vandaag!

ina zei

Zo, die heeft honger!

mevrouw K. zei

Het waren maar AH-brokken deze keer....

de redactie zei

Bij teveel bezoeken vrezen wij voor het humeur en de gezondheid van Japekoppie!

Anoniem zei

Ik vind het geheel dus reuze schattig. Hoe komt hij aan zoveel honger? Wat een heeerlijk katertje!

trix zei

Zn bekje lijkt wel zo'n grijper op de kermis.........

Annemieke zei

haha - inderdaad een grijpertje! Alleen gaat hij voor de brokjes en niet voor de knuffeldieren.

Hans zei

En het is al bijna drie oktober!