Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 16 augustus 2011

Geen "fans" in beeld?


Gisteren hadden wij een soort van werkvergadering met enkele mensen. Daarbij kwam aan de orde dat sommige lezers onder de kop "Fans" in onze linkerkolom niet kunnen zien wie die fans dan wel zijn! (En zodoende dus ook niet de bijbehorende fotootjes zien.) Ook Inge had dat probleem, en ze zou e.e.a. uitzoeken voor ons.
Zij stuurde ons vanochtend het volgende berichtje:

Met javascript aan zie ik de gehele pagina goed, dus dan is het probleem opgelost.
Mensen zonder firefox met "no script" hebben hun internet beveiliging aan staan of te hoog....

Wij hopen dat u met bovenstaande info iets kunt uitrichten!

5 opmerkingen:

Inge zei

Volgens mij heeft het dus met beveiligingsinstellingen te maken....en javascript.

Annemieke zei

Als je problemen hebt met websites, en je gebruikt internet explorer is firefox gebruiken vaak een oplossing.

katja zei

OK, ik heb iets gevonden: het had bij mij met mijn 'traceerbeveiliging' te maken. Ik had daar in een bepaalde lijst iets van google.com friendconnect.js geblokkeerd en toen ik dat 'ont-blokkeerde' kreeg ik de Fans opeens te zien. Nu de bezoekersteller nog....wat was de naam daarvan ook alweer (want dat zal ik dan ook wel ergens geblokkerd hebben).

katja zei

Hee, de sitemeter is ook ineens tevoorschijn gekomen... (ik had nog een paar dingen gedeblokkerd, die klonken alsof het wat met statistieken te maken kon hebben...)

katja zei

Ik bedoel dus ge(de-)blokkEErd hè... (anders lijkt het net of het iets met de winkelketen BLOKKER te maken heeft)