Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 22 augustus 2011

Monster is terug!

Ja beste mensen, zojuist vernamen wij van zijn mens dat Monster vanochtend opeens voor de voordeur van zijn huis stond; een buurman zag hem daar en belde direct zijn mens.
Het mens is uiteraard uitzinnig blij dat zij haar lieveling weer terug heeft, en wij zijn weer blij voor haar en haar haarfabriek.
Monster is een week van huis geweest en viel gelijk op zijn voerbakje aan. Zijn mens vermoedt dat Monster ergens opgesloten heeft gezeten....

8 opmerkingen:

Hans zei

Gelukkig!

Anoniem zei

Yeehaa! God zij dank. Iedereen blij, vooral Monster zelf hoop ik en zijn mens (als het een haar is, haar mens). Verder heb ik het bericht gekregen dat ik dieren uit de bio-industrie kan gaan loskopen. Ik wou dat ik miljonair was. Vijftig cent tot een euro per kip. Te doen en de dieren hebben weer een leven. Dat moest er even uit. www.redeenlegkip.nl en lees het boek Isabel en Annabel in de sneeuw door Sandra v.d.Werd en Isabel de kip. Waar gebeurd verhaal.

ina zei

Wat geweldig! Gefeliciteerd, mensen! Verwen hem maar lekker.

Inge zei

Ik ben zo blij om te horen dat Monster (die helemaal geen monster is) weer veilig thuis is!!

Annemieke zei

Wat fijn voor Monster en zijn mens! Ik ben ook blij voor ze.

katja zei

Hè, gelukkig, ik zat al telkens te kijken of er al weer bericht over Monster was. Hij was voor het laatst gesignaleerd op het Zooiplein...zou ie niet op dezelfde plek hebben gezeten als de Boez toen ???

de redactie zei

@Katja:
Op dag 1 van de vermissing van Monster werd de garage daarom al helemaal uitgekamd!

katja zei

Ja, dat had ik natuurlijk wel kunnen weten....beetje dom van mij....