Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 18 augustus 2011

Terug van weggeweest

Loesie is weer thuis. Ze is de hele schoolvakantie lang op de camping geweest en moet nu, na al die weken, weer wennen aan haar huis in de Katbladstraat. En al heeft ze vrij mogen rondlopen op de camping, hier thuis moest ze nog even aan het lijntje gehouden worden vanwege de wielhuizen en bromwielen, want die zijn er natuurlijk niet op de camping  (tenminste, je hebt ze daar wel maar ze rijden er stapvoets en niet zo krankzinnig hard als hier).
Wel, Loesie ging gelijk haar eigen stukje straat verkennen.

Met Cera wilde ze niets te maken hebben. Nee, want Cera is na zo'n lange tijd weer een vreemde voor haar en ze mist haar vriendjes van de camping natuurlijk, met wie ze in de bomen klom en kikkers en andere beestjes ving.
Wel, we hopen dat Loesie snel weer helemaal gewend is in haar "winterverblijf" en dat ze uiteindelijk van haar kattenluik gebruik mag gaan maken.
Maar met enigszins aardig weer zullen wij haar voorlopig niet in de weekenden buiten ontmoeten. Nee, want dan gaat ze weer lekker naar de camping!

1 opmerking:

Hans zei

Wat heb je een heerlijk leventje, Loesie, lekker buiten beschermde dieren vangen (kikkers dus)!