Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 11 augustus 2011

Natte buikjes

Enkele dagen terug schoot mevrouw Troy tijdens een zware regenbui in opperste verwarring de straat op. Omdat het zo ontzettend hard kletterde, moest zij natuurlijk snel een schuilplek zoeken. Ze had terug kunnen rennen naar binnen, want wij hielden de deur wagenwijd voor haar open. Ze had ook in de Schuilhut kunnen duiken of onder de plantentafel. Maar nee, mevrouw Troy koos ons wielhuis uit die aan de overkant van de straat geparkeerd stond. Misschien wel omdat Oscar daar ook al zat?
Afijn, beide haarfabrieken zaten daar precies in een kuil, dus toen het maar bleef kletteren kwamen zij in een plas te zitten. Dat leverde hen allebei een natte buik op.

Geen opmerkingen: