Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 12 augustus 2011

Hoort u ook dat fluitje?

Charli:
Hoorde u dat ook? Dat fluitje? En u weet wat dat betekent?
Inderdaad, dat zij er weer aankomt. Met of zonder, dat weten we nog niet want het kan zijn dat ze ze gewoon loopt te zoeken. Maar het kan ook zijn dat ze juist met die twee deze kant op komt omdat ze met zijn drieën zijn gaan wandelen.
Wel, in beide gevallen gaat het hier dus waarschijnlijk weer overbevolkt raken. Ja, want als die twee met hun mens hier rondlopen, komt er nog meer volk tevoorschijn, daar kun je donder op zeggen. Wel, Oscar natuurlijk, de Boez misschien, Cera ook schat ik zo in en wellicht nog wel meer nieuwsgierigen. Nee, ik ga dat niet afwachten en vertrek alvast maar. Gewoon mijn huis in en dan maar hopen dat ze mijn deur voorbij gaan. Hoorde u ook dat fluitje weer? En, ziet u al wat? Mens met een rooie en een kleine zwarte? En ze komen deze kant op? Dan ga ik. Nee, het is niet dat ik die Gizmo en Sonny niet mag, maar ik hou gewoon niet zo van drukte, zelfs niet als die gezellig is. Ajuus, mevrouw Katblad!

1 opmerking:

ina zei

Charli ziet er goed uit.