Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 25 augustus 2011

Laat bezoek

Zo Sonny, wat ben jij nog laat op pad!
Nee, hier zijn ze allemaal al op bed, en mevrouw Katblad ging net de gordijnen dichtdoen.
Poezenloket is gesloten inderdaad, dus er vallen geen stokjes te scoren. Vette pech, heh?

Hoezo kun je dat maar moeilijk accepteren? En je gelooft mevrouw K. dus niet? Beetje schelden omdat het loket dicht zit en je er niet in kan?
Wel, toevallig weten wij dat je eigen mens ook snoepstokjes in de keuken heeft. Jouw keuken dus, heh? Dus ga daar maar eens kijken in plaats van nare dingen te roepen naar mevrouw K.
En nu gaan de gordijnen toch echt dicht. Welterusten voor straks, Sonny Boy!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ach gossie. Nou. Wat een teleurstelling voor de Boy. Mannetje toch, het leven is hard soms. Dat kopje op eerste foto: Wat? Verdulleme. Toch eens kijken of ik het toch niet open kan krijgen (Foto twee). Bij de mensen moet je je aan openingstijden gaan gewennen, knul. Anders is het vette pech.

Hans zei

Leuke foto's. Ze zetten je door de weerspiegeling op het verkeerde been. Alsof Sonny Boy als binnen is!