Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 3 augustus 2011

Moeilijke keuze voor Sonny de Stalker

Begin van deze week kwam Bw (Pincho) weer eens langs, en heel toevallig kwam hij aan de overkant van onze straat Sonny Boy tegen.
Nog niet zolang geleden vond Bw dat hij Sonny moest stalken en wist Sonny niet hoe hij bij Bw uit de buurt moest blijven, dus wij waren heel benieuwd hoe deze ontmoeting zou verlopen.
Wel, er vond in elk geval een hernieuwde kennismaking plaats, dat kunt u zien op nevenstaande foto.Maar vandaag had Bw blijkbaar geen zin in Sonny, want na het neus-aan-neus kwam Bw tot de conclusie dat het parfum van Sonny hem niet beviel en liep hem pardoes voorbij.
Wel, Sonny vond dat het deze keer zijn beurt was om Bw te stalken en draaide zich om om de rode half-zwerver te gaan volgen.

Maar o jee, daar kwam dat leuke, rode blafbeest de Poort door! En Sonny mocht dan wel gefascineerd worden door een "echte" kater, een blafbeest volgen is toch ook heel boeiend, heh?
Sonny twijfelde even, deed toen tegelijkertijd een stapje vooruit als opzij en daarbij raakten zijn voorpootjes bijna in de knoop....
Maar tenslotte koos hij voor het stalken van het blafbeest!
Helaas voor Sonny werd het blafbeest vrij snel daarna binnen geroepen, en was Bw toen al te ver weg voor Sonny Boy.....

Geen opmerkingen: