Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 25 augustus 2011

Achter het kleedje....

Gewoon een kleedje dat over een stapel oude stoelen hangt. Niks bijzonders als je er voorbij loopt, maar met zoveel katten in de buurt moet je altijd even verder kijken dan je neus lang is. Want is dit niet een prachtig verstopplekje?

Jawel, achter het kleedje ligt Wamy te slapen.
Lag te slapen eigenlijk, want hij wordt wakker van onze belangstelling en nabijheid. Misschien, als we snel weer weggaan, kan hij nog even verder slapen?

Nee, de Wams is nu goed wakker en wil graag zien wat we aan het doen zijn. En natuurlijk zijn kansen inschatten. Want als mevrouw K. misschien een blokje omgaat of in elk geval even haar huis in de steek laat, dan kan de Wams zijn honger gaan stillen heh? Ja, zo is het maar net....

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Oh, Wamy, heeerlijk mannetje! Wat een schutkleuren heb je toch. Hoe zoek je het uit.
En mevrouw K. is natuurlijk precies daar waar mooie plaatjes te schieten zijn. Volgens mij bent u uw carriere misgelopen. Hele bijzondere foto's. Bij de onderste moet je echt kijken want er is zoveel te zien en allemaal in dezelfde kleur (bhealve een stukje beige vande onderkant (?) van een stoel. Kan zo in het Stedelijk Museum in Amsterdam.

Annemieke zei

Hij is net een stokstaartje