Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 22 augustus 2011

Niet altijd koek en ei

Oscar is vandaag terug naar de Kruidentuin gegaan om samen met de Boez nóg een witte vlinder te scoren, maar helaas, de Os sloeg telkens mis en de Boez had niet zoveel zin in vlinderjacht en zat alleen maar op zijn luie rozijntje naar de fladderbeestjes te kijken.....

Wel, één en ander had tot gevolg dat Oscar een beetje chagrijnig werd, en toen de Boez even later voorbij kuierde, deelde de Os een tik aan hem uit.
Helaas, het is niet altijd koek en ei tussen beide vriendjes en we vonden het wel zo goed om u dat mede te delen.
Bij deze dus.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Boez, lieverdje, zit je lekker te zonnebaden "op je luie rozijntje" (alom gelach) en net te doen alsof die vlindertjes er niet zijn (heel goed), krijg je als dank een knal voor je kop! Wat een actiefoto. De NRC-fotografen kunnen er jaloers op zijn.

Annemieke zei

De vlinderpopulatie is vast blij hiermee!
Gelukkig komt het altijd weer goed tussen Boez en Os.

Hans zei

Ach,

ik heb mijn beste vriend ook wel eens een harde tik uitgedeeld, meer dan 40 jaar geleden. We zijn nog altijd goede vrienden en zien elkaar regelmatig. . . :)