Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 22 augustus 2011

Vies bericht

Tot grote afschuw van mevrouw Katblad (die er evengoed een plaatje van schoot), heeft Cera in de Kruidentuin een naaktslak opgevroten. Het beestje was al half opgedroogd en zat vastgeplakt aan de straat, dus dat was eerst even flink trekken, maar tenslotte kauwde ze 'm op.
Ja, dit is inderdaad een afschuwelijk vies bericht, maar we wilden het toch even aan u kwijt.

6 opmerkingen:

Abigail zei

Tja, dat heb je als je naakt over straat gaat. Zelfs in 2011. Eigen risico niet betaald, zeker?

Annemieke zei

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEW! Dat kan nooit goed zijn...vieze Cera!

ina zei

Getsie!!!

Hans zei

Hoi Cera,

Fliebertjes bestaan niet alleen uit kaas! Ik heb thuis serieuze recepten voor naaktslakken voor tweebeners. Ik zal ze eens sturen naar mevrouw Katblad! Ik wed met jouw dat zij ze niet lust! (eerlijk gezegd, ik ook niet!)

Abigail zei

Japekoppie at toch fliebertjes kaas? Gooi die recepten dan ook maar weg. Is toch zielig, levend gesmoord worden...

ina zei

ik kom op voor de naaktslak.
Hannah.