Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 14 augustus 2011

Kiwi met vruchten

Wij kregen van verschillende mensen vragen over de Kiwi, onder andere over het uiterlijk van de plant, de vorm van de bladeren en of de plant ook vruchten draagt.
Wel, hiernaast kunt u de Kiwi's zien hangen. Alleen duurt de zomer bij ons vaak niet lang genoeg of schijnt de zon te weinig waardoor de vruchten niet rijpen. Maar als het niet te hard vriest kunnen ze blijven hangen tot in januari, en dan alsnog (rijp) geoogst worden.
Deze kiwi heeft kleine vruchten, staat op het westen en groeit behoorlijk hard! Dat wordt dus vaak en veel snoeien! Stokkies!

Geen opmerkingen: