Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 19 augustus 2011

In dromenland

Stttt jongens, Poekie slaapt. Nee Boez en Os, nou niet lopen klieren. We lopen in een grote boog om haar heen en gaan haar niet wakker maken. Waarom niet? Wel, Poekie is een oude dame en ze heeft haar middagslaapje hard nodig. Misschien ligt ze wel heerlijk te dromen van muisjes of een veld vol kattenkruid en kiwibomen, heh? En die droom gaan wij dus mooi niet verstieren, heh?
Ja, netjes aan de andere kant van de straat blijven, dan kunnen jullie verderop weer verder gaan met je geklooi.
Goed zo. Brave jongens. Droom maar zacht verder, lieve Poekie!

3 opmerkingen:

ina zei

Wat ligt ze daar schattig!

Anoniem zei

Wat een schatje!

katja zei

Ontroerend, zo'n oude poes naast zo'n oude deur !