Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 16 augustus 2011

Monster is zoek!


Een extra grote foto van Monster want hij is zoek! Gisteravond is hij uit de Parallelstraat vertrokken en sindsdien niet meer terug gezien. Zijn mens maakt zich erg ongerust, want Monster is nog nooit een nacht van huis weggebleven en nu zijn we alweer 24 uur later.....
Monster is niet zo groot van stuk en heeft een grijze kleur met hier en daar wat wit. Over zijn neus loopt een witte lengtestreep.
Wie heeft hem gezien? En anders: kijk naar hem uit!

6 opmerkingen:

Hans zei

Oh jee!

Ik weet net als mevrouw Katblad, hoe erg dat is.
hopelijk is ie snel terug.

Mvgr

Hans

Abigail zei

Zoekt iedereen de buurt af? A4tjes met beschrijving door de brievenbussen met evt. beloning (helpt! money....). Lekkere hapjes in vangkooien (je vangt eerst alle buurtkatten). Ik leef met u mee. Ik heb ooit een kat drie weken zoek gehad en had het net opgegeven toen hij terug werd gebracht. Ze zijn een deel van het gezin. Mooi meneertje is het, geenszins een monster. Houd de moed er in en blijf zoeken. Is er een plaatselijke Amivedi of bij AH iets ophangen of in het stadsblad bij dieren kwijt. Of op de plaatselijke radio een item over vermiste dieren?

Annemieke zei

Hopelijk is hij snel weer terecht! Altijd zo triest als er een weg is...

Abigail zei

www.dierenmeldpunt.com daar kun je in de linkerkolom op "vermiste dieren" klikken.

de redactie zei

Ja Abigail, we hebben hele checklijsten met wat er moet gebeuren als er een dier vermist wordt, dank je wel!
Monster is gisteravond door Inge om half 11 nog gezien bij het Zooiplein.
Verder is er nog geen nieuws.

ina zei

Fijn dat Inge Monster gisteren nog heeft gezien. Hij leeft dus in elk geval nog en is nog in de buurt. Wel vreemd dat hij niet naar huis komt. Is er thuis iets veranderd waardoor hij niet meer naar binnen durft?