Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 19 augustus 2011

Foute plek

Cera, slaap je?
Je ligt daar niet zo handig, heh? Nee, midden op een parkeerplaats terwijl er deurmatten genoeg zijn. Ja, die zijn allemaal vrij op dit moment en daar schijnt de zon ook.
Stel je voor dat er zo een wielhuis komt? En die wil daar gaan staan waar jij nu ligt?Dan ben jij wel op tijd weg, zeg je?
En toch vindt mevrouw K. het niet zo'n prettig idee, als jij daar zo kwetsbaar ligt te wezen. Ja, we begrijpen best dat je lekker met je buikje in de zon wilt liggen, maar dit is toch echt een foute plek.
Ze moet zich niet zo met jou bemoeien, mevrouw K.? We maken ons druk om niks en je gaat daar heus niet in slaap vallen?
Weet je, mevrouw K. ging net een klein stukje lopen met de camera! Heb je misschien zin om mee te gaan? Ja? Mooi zo!

4 opmerkingen:

Hans zei

Heb je niet een erg dik buikje? Wat grammetjes er af kan geen kwaad.

trix zei

Bij wie Hans: Bij Cera of Mevrouw Katblad?

de fotograaf zei

Hans spreekt zichzelf toe; dat lijkt ons duidelijk....

Anoniem zei

En Cera is de lachende derde. Good for you, girl! Laat die mensen maar. Zwarte voeten en een beige met goudkoperen buik. Nee, dan de mens met zijn roze kale velletje. O zo!