Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 9 augustus 2011

Har is er klaar voor

Harremans (Harry):
Pssst, mevrouw Katblad, wegwezen alstublieft. Omdat ik op de loer lig om de eerstvolgende indringer te grijpen. En als u hier zo naar mij blijft staan te kijken, verraadt u mij. Komt er al één aan? Een indringer? Ik ben er namelijk helemaal klaar voor. Ja, mijn broer bewaakt het centrum van de tuin, ik dus deze Poort. Nee, de andere Poort wordt op dit moment niet bewaakt helaas. Ja, daar zou Myo moeten zitten maar die is niet op komen dagen. Erg vervelend inderdaad, vooral nu we maar met zijn drieën zijn en dus geen invallers hebben. Igor? Lid van onze partij? Geen denken aan. Nee mevrouw Katblad, nu staat u onzin uit te kramen. We redden het best, al is onze partij nog zo klein, en daarbij wil ik het graag laten. Komt er al een indringer door de Poort? Ja, want ik ben er helemaal klaar voor namelijk.

3 opmerkingen:

ina zei

Als de partij zo klein is geworden heeft hij weinig zin meer, lijkt mij. Tijd om hem op te heffen?

Annemieke zei

Nou ze zijn weer actief! Misschien wordt Myo straks nog uit zijn eigen partij gezet vanwege het te vaak laten afweten?

Anoniem zei

Je kan nog altijd bij de douane, Har. Betaalt genoeg om ook biologisch vlees te kunnen kopen voor jou en Myo.