Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 3 oktober 2010

Functie van het Poezenloket?

Wamy:
Goeimorgen mevrouw Katblad, ik kom eens even informeren. Ja, of u al heeft nagedacht over het wijzigen van uw beleid met betrekking tot het toegang verschaffen tot de redactie en de functie van het Poezenloket.
Ach, het toegangsbeleid ligt in poten van uw eigen haarfabrieken, zegt u? Daar valt niet aan te morrelen? U weet dat helemaal zeker?
En de functie van dit loket dan? Ah, vragen stellen en klachten indienen dus. Wel, die vragen heb ik al gesteld maar dan wil ik nu graag een klacht indienen. Over dat toegangsbeleid inderdaad. Want dat beleid is verre van sociaal, vind ik. Ik ben geenszins van plan om uw huis overhoop te halen of speelgoedmuizen te stelen, dat moge duidelijk zijn. Maar daarnaast rammel ik de hele dag van de honger, en daar zou u rekening mee kunnen houden door de regels wat minder streng toe te passen. Ja, zodat ik, al is het maar even, uw keuken kan bezoeken om dat knagende gevoel wat te temperen door het eten van een brokje of twee, drie. Ah, ik luister niet goed, zegt u? Uw hart is goed genoeg maar uw haarfabrieken zijn niet bereid enige concessies te doen? U vreest zelfs opstand en anarchie? Huislijke ruzie's ook, en ernstige depressies? Stakingen zelfs? Maar ze zijn nu niet aanwezig, uw reporters! Ik bedoel, wat niet weet wat niet deert, toch? U wilt het risico niet nemen? Zouden we het niet één keer kunnen proberen voor, zeg, 1 klein brokje? Nee dus. Wel, dan moest ik maar weer eens verderop gaan proberen. Nog één vraagje heb ik. Mag ik vanmiddag nog een vraag komen stellen of is er een limiet? Oh, als het maar niet steeds dezelfde vraag is dus. Ik hoop dat ik dat allemaal kan onthouden. Tot straks, mevrouw Katblad!

1 opmerking:

katja zei

"Ik hoop dat ik dat allemaal kan onthouden." Hahaha, geniaal stukje weer !