Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 27 oktober 2010

Laatste nieuws over Poezenloket

Mevrouw Troy heeft zich gisteren toch even buiten gewaagd. Waarschijnlijk had zij een onweerstaanbare groenbehoefte, want ze stevende doelbewust op de sprietenplant af en ging daar de bladpunten van verwijderen, die zij even later op de drempel van de voordeur weer uit haar keeltje tevoorschijn toverde.
Mevrouw T. heeft zich verder niet uitgelaten over de gebrekkige toestand van het Poezenloket maar wendde wel haar kop af bij het passeren daarvan. Gezien het natte weer kunnen wij haar helaas geen enkele belofte doen inzake het volledig herstel van het loket en de terugplaatsing van tafeltje en planten (de kozijnen dienen namelijk nog te worden afgekit en wij blijven niet aan het sjouwen met zware kuipen etc. voordat dat is gebeurd). Gelukkig regent het nu weer, dus T.T. had sowieso niet buiten kunnen zitten zonder haar vacht droog te houden. Mevrouw Troy trekt zich derhalve bijna de ganse dag terug op de bovenverdieping en laat zich pas zien wanneer ze de voerbakjes hoort rammelen of haar biologische klok haar waarschuwt dat diezelfde bakjes nodig moéten gaan rammelen. Tot zover het laatste nieuws over het Poezenloket en onze receptioniste.

Geen opmerkingen: