Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 1 oktober 2010

Verbindingsproblemen

Sorry mensen, maar mevrouw Katblad heeft ernstige problemen met het uploaden van de foto's, en wordt daardoor opgehouden. Wij zijn druk bezig de oorzaak te achterhalen en vragen uw geduld.

2 opmerkingen:

ina zei

Sterkte ermee, mevrouw Katblad.

Mevrouw Katblad zei

Dank u wel. De problemen lijken opgelost en we denken dat het toch de internetverbinding was. Of misschien is er wel, tijdens het opbouwen van de kermis, een kabel doorgesneden. Is een keer eerder gebeurd......