Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 29 oktober 2010

Bevorderd!

Wegens zijn grote inzet en verdiensten, hebben wij besloten Oscar te promoveren tot Junior Verslaggever van Het Leidsch Katblad. Vervolgens hebben we (om gezeur van onze lezers te voorkomen) de Boez eveneens bevorderd, maar wel onder de voorwaarde dat hij vanaf nu voor meer nieuws moet gaan zorgen. Hij kan dat wat ons betreft samen met Oscar doen, maar dat moeten ze samen dan maar uitzoeken.
De beloning (in natura) zal helaas (crisis) niet verhoogd kunnen worden, dus worden er zeker geen extra snoepies uitgedeeld. Doch een paar aaien meer zal ook wel op prijs gesteld worden, nemen wij aan.
In verband met de gezondheid en conditie van beide Junior Verslaggevers en om scheve gezichten te voorkomen, verzoeken wij u geen geschenken te sturen in de vorm van voedsel of snacks.
Tot zover dit bijzondere en belangrijke nieuws van onze redactie.
De hoofdredacteur.

4 opmerkingen:

Annemieke zei

Gefeliciteerd voor Boez en Oscar!

Hans zei

Os en Boez!

Dat hebben jullie verdiend!

Bovendien ga ik jullie - jaren zestig - foto sturen naar de top 2000!

de redactie zei

Eh, welke top 2000? Hebben wij nog inspraak?

ina zei

Allebei van harte gefeliciteerd! En mevrouw Katblad ook.