Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 14 oktober 2010

Vraag om aandacht

Meestal is Oscar niet zo brutaal, maar deze keer vroeg hij wel heel duidelijk om aandacht. Dat kwam omdat de Boez al een tijdje uit zicht was (die zat ergens op het dak en had daar erg belangrijke zaken te regelen), en Os zich dus een beetje verveelde. En daar hij, al een tijdje zittend op het vloerkleed onder de stoel, nog steeds geen aai had gehad, besloot hij maar over het toetsenbord van mevrouw Katblad te gaan lopen, want dat valt tenminste op. En wat doe je als mens in zo'n geval? Toetsenbord opzij en even flink knuffelen! Toen was het weer goed en ging Oscar zich buiten vermaken.

Geen opmerkingen: