Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 29 november 2011

Betrapt!

Wij hadden Wamy al een paar keer weggestuurd; hij probeerde diverse keren achter elkaar de redactie binnen te dringen om brokjes te gaan stelen.
Jawel, hij krijgt dus genoeg te eten (hadden wij u al eerder bericht) maar het gaat hem vooral om de sport van het jatten (ook dat wist u al).
Wel, mevrouw K. had geen zin in troep in de keuken, dus bij de redactie kwam hij er niet in.
Vervolgens zagen wij hem naar het buurhuis gaan; ook daar is een kattenluik.Ja ja! Betrapt! Kijkt hij nou zo zielig of verbeelden wij ons dat?

2 opmerkingen:

ina zei

Je zou hem een cent geven...

Hans zei

nou ja, 1 brokje dan.